MULLAT JA KUORIKKEET TARJOUKSESSA

AURINKO PUUTARHAMULTA 50L
5 säkkiä 14,90 (3,50 €/kpl)

Aurinko puutarhamulta on hyvin maatunutta ja peruslannoitettua sekä kalkittua luonnonmultaa, johon on lisätty hiekkaa. Seos soveltuu kasvualustaksi ja maanparannusaineeksi. Kasvukauden aikaiseen lannoitukseen sopivat kaikki kukkalannoitteet. Käyttökohteet: istutukset, kukkapenkit, nurmikon paikkaus, parvekelaatikot ym.


AURINKO KESÄKUKKAMULTA 25L
4 säkkiä 13,90 (3,95 €/kpl)

Erikoismulta kesäkukille, amppeleihin, parvekelaatikoihin, ruukkuihin ja istutettaville kukille. Kastelun helpottamiseksi multaan on lisätty kastelukiteitä, jotka auttaa pitämään mulla kosteana pitempään. Normaalin lannoituksen lisäksi multaan on lisätty pitkävaikutteinen lannoite. Kesäkukkamullan lannoitteet vapautuvat kasvien käyttöön lämpötilan ja kosteuden vaikutuksesta.


AURINKO HAVU-RODOMULTA 40L
4 säkkiä 11,90 (3,50 €/kpl)

Erikoismulta hapanta maata vaativille kasveille. Lannoitus ja mullan pH säädetty happaman maan kasveille sopivaksi. Soveltuu myös maanparannukseen ja muille puutarhakasveille, jos maan pH liian korkea.
Käyttökohteita: havupuut ja pensaat, alppiruusut, atsaleat, hortensiat, pensasmustikat.


AURINKO KUORIKE 50L
5 säkkiä 24,90 (5,90 €/kpl)

Aurinko kuorike on männyn kaarnasta valmistettua, torjunta-aine vapaata kuorikeainetta. Sopiva rouhintakarkeus ja rakenne takaavat monia käyttö mahdollisuuksia. Ulkokäymälöihin suosittelemme lisäämään joukkoon Aurinko lannoittamatonta turvetta.
Käyttökohteet: kompostit, ulkokäymälät, kateaineeksi


KEKKILÄ PUUTARHAMULTA 40L
5 säkkiä 14,90 (norm. á 3,50)

Puutarhamulta on korkealaatuinen yleismulta kaikkien pihan kasvien istuttamiseen ja nurmikon perustamiseen. Soveltuu perenna- ja kukkapenkkien perustamiseen sekä maanparannukseen puutarhassa ja kasvimaalla.


KEKKILÄ ERIKOISMULTA KESÄKUKILLE 30L
4 säkkiä 19,95 (norm. á 5,90€)

Erikoismulta kesäkukille on korkealaatuinen multa ruukkuihin, amppeleihin ja parvekelaatikoihin istutettaville kesäkukille. Erikoismulta kesäkukille pohjautuu suosittuun ammattiviljelijöiden tuotteeseemme.


BIOLAN PUUTARHAN MUSTAMULTA 45L
5 säkkiä 17,50 (norm. á 4,30€)

Puutarhan Musta Multa on kompostilannoitettu multaseos kotipuutarhureille. Se soveltuu käytettäväksi kasvualustana kukkapenkeissä, kasvihuoneissa ja kasvimaalla joko sellaisenaan tai perusmaahan sekoitettuna. Kompostoimalla valmistettu Puutarhan Musta Multa on puhdas rikkaruohonsiemenistä ja raskasmetalleista.


Seitlax Trädgård Kotiinkuljetus - hemstransport

TARVITSETKO KULJETUSAPUA?

Pientä korvausta vastaan kuljetamme ostokset kotiin, esim. mullat ja puutarhakasvit
Pyydä tarjous: info@seitlahdenpuutarha.fi